Hoi An

Hoi An den 24 - 27 juli 2014

Ja så har jeg igen været i Hoi An, denne gang sammen med Jakob og hans kollega Janus med familie.

Denne gang boede vi på Vinh Hung Riverside Resort -  hotellet ligger med udsigt til floden og 5. min. gågang ind til den gamle by. Jakob og jeg fik et værelse med udsigt til floden denne gang :-)

Vi mødte også en af vores danske badmintonven med famile m.m. og nød nogle hyggelige timer sammen.

Cyklede til stranden og var igen på tur med Hoi An ecotour med ejeren Jack Tran som guide, og han kunne godt huske mig fra sidst.

Vil ikke skrive så meget mere, se hellere billederne derfra.

Hoi An 24 - 28 april 2014

Jeg er lige hjemkommet efter 5 dejlige dage i Hoi An (midt vietnam). Hoi An er Vietnams svar på skagen.

Jeg trængte bare sådan til at se noget sol - så da Jakob skulle arbejde i lørdags, besluttede jeg mig til at flyve ned og møde Mette, Anne og Janus.

Og jeg må sige at jeg har fået slappet af både ved poolen og ved stranden, men også oplevet en masse.

Har været på en helt fantastisk heldagstur arrangeret af Hoian Eco-Tour. (www.hoianecotour.com.vn)  Vi valgte turen Fishermen & waterways tour. Det gode ved denne tur var at du også selv skulle være aktiv.

Jeg vil ikke skrive så meget mere, se billederne fra turen istedet for.

Kh den solbrændte

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 23:17

Hvor kommer I dog til at savne disse smukke steder i verden - og hvor jeg kommer til at fortryde ikke at tage imod jeres gæstfrihed.

27.03 | 17:05

Hej med jer - tænk at der nu er gået næsten 1,5 år - forrygende. Men det bliver nu rart at få greveparret hjem igen, så vi kan få lidt hygge i det danske land.

20.12 | 12:10

Kære venner i det fjerne - tak for alle de gode historier dernede fra. Det er hyggeligt at læse om jeres - læs Monas - oplevelser -

07.07 | 12:36

Hej Mona og Jacob
Det har været dejligt at kunne følge jer. Hvor har I oplevet meget. Vi glæder os til at høre mere og se jer igen. Kram Jess og Majken