Da Lat

Jakob og jeg har tilbragt 4 dejlige dage i Da Lat. Da Lat ligger i midt Vietnam, og er et bjergområde. Det tager 1 1/2 time at flyve fra Hanoi dertil. Det var fuldstændig vidunderligt at stige ud af flyveren og kunne trække vejret i frisk luft. I de 4 dage vi tilbragte der var vejret som når dansk sommer er bedst. Vi boede på en vidunderligt gammelt ressort i ægte fransk stil. Hotellet ligger oppe i bjergene og er det eneste der har pool. www.anamandara-resort.com Vi brugte det meste af tiden til bare at nyde stedet, få massage, svømme, gå ture i området og spise på restauranten. Vi hyrede en privat tur og kom også ud og se, kaffeplantage og blomsterdrivhuse (Da Lat er storeksportør af, Kafffe, The, Blomster og frugt og grønt). Vi så et stort vandfald, kaldet elefantvandfaldet, var en tur i svævebane, og besøgte et crazy house. Det var vidunderligt at kunne sove uden at skulle have aircon og vifter tændt, og med dyne på :-). Temperaturen ligger i Da Lat mellem 5 - 28 gr. alt efter årstid. Jeg vil ikke skrive mere, se billederne derfra i stedet.

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 23:17

Hvor kommer I dog til at savne disse smukke steder i verden - og hvor jeg kommer til at fortryde ikke at tage imod jeres gæstfrihed.

27.03 | 17:05

Hej med jer - tænk at der nu er gået næsten 1,5 år - forrygende. Men det bliver nu rart at få greveparret hjem igen, så vi kan få lidt hygge i det danske land.

20.12 | 12:10

Kære venner i det fjerne - tak for alle de gode historier dernede fra. Det er hyggeligt at læse om jeres - læs Monas - oplevelser -

07.07 | 12:36

Hej Mona og Jacob
Det har været dejligt at kunne følge jer. Hvor har I oplevet meget. Vi glæder os til at høre mere og se jer igen. Kram Jess og Majken