Velkommen til vores gæstebog

Kære alle Skriv gerne en hilsen i vores gæstebog
Skrevet af Mette og Morten, d. 03-10-2019
Tak for en god hjemmeside, den var dejlig at besøge...
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Mette Halvgren, d. 22-07-2019
Lækker hjemmeside, man får virkelig god indsigt i Vietnam og områderne dernede, fortsæt med at opdatere tak!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af marcus, d. 29-12-2018
Мы христианская организация, созданная для помощи людям, уждающимся финансовой помощи. Поэтому, если у вас возникли финансовые трудности или у вас возникли финансовые затруднения, и вам нужны средства, чтобы начать свой собственный бизнес, оплатить свои счета, свяжитесь с нами сейчас, мы предлагаем все виды кредитов здесь, мы предлагаем 3% -ый кредит в Du kan ikke være sikker på, at du kan få besked om, at du ikke har noget at vide om dette: ckf53744@gmail.com

3% afleveringsprisen er ikke nødvendigvis tilfældet
E-mail:
Skrevet af Væbner Madsen, d. 31-07-2014
Halløj højtærede hr. og fru Greve - dejligt at læse nyt og se billederne derude fra. Vandbøflen har tilsyneladende ikke den samme respekt for Greven som undertegnede Væbner. Nå, men jeg ser at I trives og er således fortrøstningsfuld.

Har just afsluttet en helt uventet fantastisk uge i Tønder - hvor 400 sangere mødtes og øvede i 4 grupper henholdsvis klassisk, rytmisk, unge og børn - se og lyt lidt i facebogen. Det var så min ferie i år - har vist holdt rigelig med fri. Arbejdet tager form - forventer snart at kunne leve af det. ;-)

Mange hilsner fra jeres tro Væbner Madsen
E-mail:
Skrevet af Linda, d. 13-06-2014
Hej Mona og Jakob
Hvor er det skønt at læse om jeres hverdag glæder mig til at du - Mona kommer hjem selv om der ikke er mange dage af tage af inden sommerferien starter. Håber også når I begge er i DK at vi alle kan finde en dag.

Knus Linda
E-mail:
Skrevet af Væbner Madsen, d. 08-05-2014
Halløj i to kinesere
Håber at I har det godt og kommer godt tilrette i jeres nye domicil. Her går det fremad - små tegn på mere og mere arbejde - så væbneren er fortrøstningsfuld og meget tålmodig. Sjov video med ham der gangnam fyren i den runde båd. Hyg jer - mange hilsener fra Kenneth
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Ulla Blatt Bendtsen, d. 29-04-2014
Kære Mona og Jakob,

Mange tak for sidst - dejligt at se jeres sted i Hanoi med tagterrasse og udsigt, men også forståeligt at I må finde noget mere roligt. Held og lykke med det nye sted. Kom hjem til dansk forår, når det er bedst. Ses nok snart igen :-)
Mange hilsner fra Ulla
E-mail:
Skrevet af jonna madsen, d. 25-03-2014
Hej Mona og Jacob.

Lige nu regner det her i Danmark, men i ugens løb har der været en del sol. Dejlige forårsblomster er kommet frem, men dem har Mona nok lige set, da du var hjemme. Sjovt at læse om Monas store oplevelser. Merete har for øvrigt fået en lille dreng Vitus. Han er nu 3 mdr gammel. Vi er ved at planlægge vores næste lørdagsklubkomsammen i juli/aug/sep. Har også sendt mailen til jer, hvis I/Mona tilfældigvis skulle være en smut hjemme.
Venlig hilsen
Jonna
E-mail:
Skrevet af Egbert, d. 14-02-2014
Hej Jakob and Mona,
Nice to see the pictures from HN and Bali. Makes me feel homesick to SE Asia!
Hope you're settled and that the real work can start now that Tet is over!
E-mail:
Skrevet af Ulla Blatt Bendtsen, d. 12-02-2014
Fed hjemmeside, og dejligt at se billeder fra Vietnam. Glæder mig til at komme på mission i marts og se jeres nye sted. Mange hilsner Ulla
E-mail:
Skrevet af alice.brastgaard@gmail.com, d. 31-01-2014
kære begge to. en lille hilsen fra os her i Smørum..her går det fint. Hans er gået på deltidsefterløn og arbejder henholdsvis 3 dage den ene uge og 4 den anden. altid fri tirsdag og torsdag og søndag. dejligt. Vi venter stadig på lille Lucas skal komme til verden. Louise bliver sat i gang torsdasg den 6.2 hvis hun ikke føder inden!
håber I er kommet godt ind i det nye år. dejligt at følge jer herinde
Skrevet af Lonni Nielsen, d. 07-01-2014
Kære i 2
Håber I har nydt julen og er kommet godt ind i det nye år. Vi er lige startet på job igen, så nu kører det derudaf! I dag er en uventet stille-aften fordi Osvald ville hjem til sin mor en dag før tid. Så nu sidder vi bare og hænger lidt.... Og nyder at kigge på jeres hjemmeside.
Knus, Lonni
E-mail:
Skrevet af Majken Møller Stemmerik, d. 07-01-2014
Kære Mona og Jacob
Det er dejligt at høre det går godt. Jeg misunder jer alt det I oplever derude. Jess og jeg snakkede om at vi lige kunne tage en tur til Vietnam og besøge jer over nytåret. Meeenn nej, det blev lidt dyrt. Vi holdt fri fra d 20 december til 6. januar og har haft en dejlig og afslappende jul og nytår. Vi kom i gang med at træne igen og løber/gløber hver anden dag. Hav det nu rigtigt godt. De aller bedste ønsker for 2014 til jer begge. Knus Jess og Majken
E-mail:
Skrevet af Jonna, d. 01-01-2014
Hej Mona og Jacob.
Rigtig godt nytår. Vi har haft en ret varm december - 5-10 grader hver dag. Nytårsaften var det klart vejr, så vi rigtig kunne se fyrværkeriet. Badminton starter i morgen igen. Mona - sørg for at komme i gang med den udendørs træning - jeg går til crossfit og det er udendørs hele vinteren. Det er dejligt at bevæge sig i den friske og kolde luft (også når det er mørkt). Det må være spændende at tale med kvinder fra andre lande og høre om deres traditioner og levemåder.
Venlig hilsen
Toni og Jonna
E-mail:
Skrevet af Kenneth, d. 01-01-2014
Tak for hilsnen i aftes og rigtig godt nytår til jer begge. Håber at vi måske ses i løbet af 2014. Kh Kenneth
E-mail:

Nyeste kommentarer

31.03 | 23:17

Hvor kommer I dog til at savne disse smukke steder i verden - og hvor jeg kommer til at fortryde ikke at tage imod jeres gæstfrihed.

27.03 | 17:05

Hej med jer - tænk at der nu er gået næsten 1,5 år - forrygende. Men det bliver nu rart at få greveparret hjem igen, så vi kan få lidt hygge i det danske land.

20.12 | 12:10

Kære venner i det fjerne - tak for alle de gode historier dernede fra. Det er hyggeligt at læse om jeres - læs Monas - oplevelser -

07.07 | 12:36

Hej Mona og Jacob
Det har været dejligt at kunne følge jer. Hvor har I oplevet meget. Vi glæder os til at høre mere og se jer igen. Kram Jess og Majken